Britisk politi genåbner to gamle mordsager
Jagten på seriemorderen i Ipswich intensiveres. Nu forsøger politiet at kæde de fem mord i Ipswich sammen med to gamle i Norwich.

To prostituerede, der blev fundet myrdet i Norwich i 1992 og 2002, kædes nu sammen med den seriemorder, som har raseret Ipswich-området det seneste stykke tid.

Efterforskerne i sagen vil ikke udelukke, at der kan være en sammenhæng, men at det først vil klargjort, når de finder seriemorderen fra Ipswich, skriver the Guardian torsdag.

Politiet er blevet hjulpet af psykologer med speciale i at danne profiler af gerningsmænd. Psykologerne har hæftet sig ved, at seriemorderen efterlader sine ofre parvis. Derfor vendte politiet torsdag tilbage til det sted, hvor Anneli Alderton blev fundet. Hun blev nemlig, som den eneste, fundet alene.

Kamp mod uret

Politiet har haft to midaldrende mænd til forhør, men der er endnu ikke rejst tiltale. Det skal dog snart ske, hvis politiet vil beholde de to mænd bag lås og slå. Ifølge britisk lov skal mistænkte nemlig løslades efter fire døgn, og det betyder, at de to mænd er på fri fod henholdsvis fredag og lørdag, hvis der ikke rejses tiltale mod dem.