Britisk mand mistænkt i Madeleine-sag
Politiet i Portugal udpeger nu en brite som mistænkt i sagen om den lille pige, der blev kidnappet fra sit hotelværelse for 12 dage siden, skriver BBC.

Mandag blev en britisk mand ved navn Robert Murat afhørt af politiet, dog uden at blive anholdt. Det er endnu usikkert, om det er den mand, politiet hentyder til.

Robert Murat boede sammen med sin 71-årige mor i en villa kun 135 meter fra det hotel, hvor Madeleine McCann blev kidnappet. Politiet ransagede huset mandag, hvor de blandt andet drænede poolen.

Ud over Robert Murat blev også en tysk kvinde og en portugesisk mand afhørt.

Den fire-årige Madeleine blev kidnappet for 12 dage siden fra det hotelværelse, hvor hun lå og sov, mens hendes forældre spiste på en nærliggende restaurant. De seneste dage har flere medier skrevet, at politiet var på bar bund i sagen. De frygter dog, at Madeleine er blevet taget ud af Portugal.

På et pressemøde mandag sagde Madeleines forældre, at de var indstillet på at blive i feriebyen Praia da Luz på ubestemt tid.

- Indtil der er konkrete beviser på det modsatte, tror vi på, at Madeleine er et sikkert sted, og at der bliver passet godt på hende. Det er på den måde, at vi kan fortsætte vores arbejde, sagde hendes far Gerry ifølge Guardian.

 

via Listen To News