Britisk hertuginde viser babybulen frem
Hertuginde Kate venter sit tredje barn. Foto: Jeppe Michael Jensen/Scanpix
Hertuginde Kate viste sig tirsdag aften for første gang til en offentlig begivenhed efter sin graviditetsafsløring.

En spirende babybule kunne ses på hertuginde Kate, da hun tirsdag aften for første gang siden afsløringen af sin tredje graviditet deltog i et offentligt arrangement.

Den 35-årige hertuginde har i begyndelsen af sin graviditet været hårdt plaget af kvalme, og derfor har hun taget seks ugers ferie fra sine royale pligter.

Det skriver Daily Mail.

Hertuginden er allerede mor til børnene prins George og prinsesse Charlotte, og hun venter således sit tredje barn med prins William.

Også i sine to foregående graviditeter har hertuginde Kate været plaget af slem kvalme. Det har fået kongehuset til at afsløre graviditeterne tidligere end planlagt.

Siden hertugindens tredje graviditet blev afsløret i slutningen af august, har hun således overladt sine royale pligter til kongehusets øvrige medlemmer.

Men tirsdag aften deltog hun i selskab med sin mand, prins William, og prins Harry i en reception på Buckingham Palace for at markere World Mental Health Day.

Ifølge Daily Mail roste flere af de fremmødte til receptionen hertuginden for hendes deltagelse på trods af den svære kvalme.

/ritzau/FOKUS