Brdr. Price får fæle hug: Nu svarer Adam Price igen

Jyllands-Postens madanmelder svinger kniven over de kendte Price-brødres nye restaurant.
Adam Price er ikke stolt af den nye anmeldelse.
Adam Price er ikke stolt af den nye anmeldelse. Foto: Scanpix

De ansatte på Price-brødrenes nyeste spistested får ekstra sved på panden i den kommende tid. Spisestedet, en bistro, ligger i Herning og er blevet anmeldt i Jyllands-Posten - og det med sølle to stjerner.

Adam Price varsler nu, at han vil tale med ledelsen på den nye bistro, der åbnede i foråret. Han siger til BT, at han satser på, den nedsablende madanmeldelse skyldes "en uheldig aften", men siger også, at han tager kritikken meget alvorligt.

- Så taler vi med køkkenchefen og restaurantchefen. Hvad er der sket? Hvem var på vagt? Hvordan var maden, vi serverede? siger Adam Price ifølge BT.

Madanmelderen fra Jyllands-Posten hedder Morten Bundgaard, og skal man tro ham, var det en fesen middag, han fik serveret på Price-bistroen i Herning.

Betjeningen var heller ikke imponerende - maden kom på bordet uden nogen form for introduktion. Der var desuden lang ventetid.

Og så var der som sagt maden. En fisk, som sejlede i en stor sø af smeltet smør. En dyr, men tynd og anonym bøf uden hverken salt eller peber. Samt såkaldt "nye" kartofler, der hverken 'lignende eller smagte' som den ægte vare. 

Jyllands-Postens anmelder og hans ledsager måtte punge ud med næsten 1.000 kroner for middagen.

Adam Price og hans bror James driver i alt seks restauranter, som brødrene grundlagde i slipstrømmen på den popularitet, de opnåede med DR-programmerne 'Spise med Price'.

Morten Bundgaard opfordrer i sin anmeldelse brødrene til at møde op selv på deres etablissement:

"At møde personligt op og overføre noget af den uforfalskede, passionerede madglæde, som brødrene formidler på tv, til etablissementet. Det trængte stedet gevaldigt til denne mandag aften," slutter han sin anmeldelse af med at skrive.

Og Adam Price ER faktisk på vej til det jyske: 

- Jeg tager til Herning i løbet af de næste 14 dage, så snart jeg har muligheden for det, siger Adam Price til BT. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.