Brasserne er klar til Mexico i OL-finalen
Brasilianernes unge stjerner kom et skridt nærmere Brasiliens første OL-guld, efter sikker sejr over Sydkorea.

Morgendagens stjerner Oscar, Neymar, Hulk og nu OL-topscorer Leandro Damiao er klar til fodboldfinalen ved OL efter en sikker 3-0-sejr over Sydkorea.

Den spilles lørdag, hvor Brasilien møder Mexico, der tidligere tirsdag vandt sikkert 3-1 over Japan.

Brasserne spillede ikke prangende, men virkede alligevel til at score og finte efter behag, mens Sydkorea kun havde et enkelt skud inden for den brasilianske målramme.

Først scorede den kommende Spartak Moskva-spiller Rumolo, da han modtog bolden kort inde i feltet fra Chelseas nyerhvervelse, Oscar.

Oscar drev bolden frem og holdt på den længe, indtil forsvaret blev lokket frem, og han nemt kunne lægge bolden af til en scoring kort inden pausen.

I anden halvleg bankede Leandro Damiao både sejren og sin egen topscorerværdighed fast, da han scorede to gange. Han er nu noteret for seks mål i OL-turneringen.

En af de spillere, som endnu ikke er solgt fra det brasilianske hold, er den offensive kreatør Neymar, og som så ofte set før gjorde han, hvad der passede ham igennem hele kampen.

I tirsdagens første semifinale vandt Mexico sikkert over Japan, og mexicanerne er dermed klar til Mexicos første OL-finale nogensinde.

Dermed får OL med sikkerhed en ny mester, idet OL-guldet er den eneste store titel, som de ellers så succesrige brasilianere mangler i trofæskabet.

/ritzau/