Brand ville være far til Perrys børn
Skuespilleren Russell Brand var klar til at gøre ekskone og sangerinde Katy Perry gravid før deres skilsmisse.

Hvis ikke komikeren Russell Brand og sangerinden Katy Perry var gået fra hinanden, kunne det have endt med en lille kendis-baby. Komikeren var nemlig klar til at blive far til Perrys børn.

I et interview afslører den 37-årige komiker, at han havde en drøm om at starte en familie, før de to stjerner besluttede sig for at gå hver til sit. Det skriver hjemmesiden Female First.

- Hun er ung, succesfuld og dedikeret. I virkeligheden kan man ikke rigtig forstå det, før man står i det. Jeg var virkeligt tændt på ideen om at blive gift og få børn, fortæller Brand i interviewet i Howard Sterns Sirius/XM radioprogram.

Rock Of Ages-skuespilleren fortæller samtidigt, at han nød forholdet i fulde drag og stadig kun har kærlighed tilovers for Perry.

- Jeg vil ikke have, at noget i verden sårer hende. Hun er yngre end mig. Hun er en ung kvinde, og hun er smuk og sensitiv, og jeg holder meget af hende, konstaterer Brand.

Det var derfor heller ikke personligheden, der gjorde, at komikeren lod sig skille fra den verdensberømte sangfugl. Ifølge Brand var det udelukkende af praktiske årsager, at forholdet gik i stykker.

- Jeg var virkeligt forelsket i hende, men det var svært at finde tid til hinanden. Det var et skønt forhold. Mest af alt fungerede det ikke af praktiske årsager. Nu er det løst. Hun er glad, og jeg er glad, fortæller Brand.

/ritzau/