Brad er ugift på grund af bøssediskrimination
Brad Pitt og Angelina Jolie har seks børn sammen, men ingen ringe på fingrene. Foto: Scanpix, AFP, Jason Merritt
Alle skal have lige rettigheder til at gifte sig, før Brad Pitt og Angelina Jolie lader sig smede sammen.

Et af Hollywoods mest vedvarende rygter er, at Brad Pitt og Angelina Jolie altid er ved at gå fra hinanden.

Man skulle tro, at det ugifte par, som har seks børn sammen, kunne aflive rygterne en gang for alle ved at gifte sig. Men så let er det bare ikke, afslørede Brad Pitt under et interview med tv-værten Ellen Degeneres.

Ungkarle-statussen skyldes, at Brad og Jolie i anstændighedens navn har forpligtet sig til at leve under samme vilkår som landets homoseksuelle.

"Vi gifter os ikke, før alle i landet har samme mulighed," fortalte Brad Pitt med henvisning til, at homoseksuelle stadig diskrimineres i store dele af USA.

"Vi lever i dette prægtige land, som er defineret af vores frihed og lighed, og alligevel tillader vi, at denne diskrimination fortsætter hver dag. Jeg forstår det simpelthen ikke," fortalte han Ellen Degeneres, som selv er lesbisk.

Hun spurgte efterfølgende, om han ikke følte sig presset til at blive gift af børnene. Og der ramte hun hovedet på sømmet.

"De har skruet bissen på," indrømmede Brad, som efterfølgende beskrev sit hus som et galehus, hvor han og Jolie måtte tage på hotel, hvis de ville have lidt privatliv.

Kilde: aceshowbiz.com