Boston rammer muren og smider føring mod Wall og Washington
Washington Wizards' John Wall sænker sin afgørende scoring i kampen mod Boston Celtics, mens tilskuerne holder vejret. Foto: Rob Carr/AFP
I en dramatisk slutning tvang Washington Wizards serien mod Boston Celtics ud i en syvende og afgørende kamp.

I en fængslende kamp vandt Washington Wizards natten til lørdag dansk tid 92-91 mod Boston Celtics i slutspillet i verdens bedste basketball-liga, NBA.

Sejren kom i hus efter et intenst drama, hvor stjernerne Isaiah Thomas og John Wall trådte i karakter.

Sidstnævnte nettede tre point med tre sekunder tilbage af kampen, på et tidspunkt hvor stillingen var 91-89 til Boston.

Efterfølgende dunkede den 26-årige Wall sig på brystet og skreg; "det her er min by", mens 20.000 tilskuere i Verizon Center brød ud i jubel.

Washingtons sejr betyder, at serien mellem de to hold står 3-3 i kampe.

Derfor skal der et afgørende syvende opgør til, før det bliver afgjort, hvem der skal møde den forsvarende mester, Cleveland Cavaliers, i semifinalen.

Boston Celtics' spillere var i centrum allerede inden kampen startede. Flere af dem ankom i sort tøj, som om de var på vej til en begravelse.

Det gjorde de for at signalere, at de ville eliminere Washington Wizards fra slutspillet.

Stjernen Isaiah Thomas stod bag det kuriøse mediestunt, som altså ikke fik den ønskede effekt.

Fra kampens start sad Washington på affæren, men stjernen John Wall kom slet ikke ordentligt ind i kampen. I første quarter scorede den store spiller kun på et af seks forsøg.

I mellemtiden holdt Bradley Beal Washington inde i kampen.

Beal sluttede med 33 point og blev topscorer hos Washington. Alligevel endte John Wall altså med at stjæle showet med sin afgørende scoring.

Hos Boston blev Isaiah Thomas topscorer med 27 point og 7 assist. Den lille point guard havde også muligheden for sende Celtic videre i sidste sekund, men hans forsøg ramte ved siden af.

/ritzau/