Bortvist AGF-træner græmmer sig
AGF's cheftræner blev bortvist i slutningen af opgøret mod Esbjerg, hvor han lod frustrationerne få frit løb.

AGF kunne ikke vinde over Esbjerg. Holdet kunne ikke engang score. Superligakampen endte mandag aften 0-0, AGF har nu kun to point efter to kampe, og det blev for meget for holdets cheftræner, Peter Sørensen.

I sidste fase af kampen gik frustrationerne ud over en vandflaske, som fik en voldsom tur, og chefen blev bortvist. Efter kampen forklarede han sine frustrationer:

- Søren Larsen satte to hænder i ryggen på en spiller, som han skulle ind i en duel med, og det gav Esbjerg et klart frispark. Jeg synes, det var unødvendigt, siger Peter Sørensen.

- Når der bliver sparket en lang bold op efter Søren, så er det selvfølgelig fordi, han har nogle kompetencer. Så er der ikke nogen grund til at lave et frispark så tydeligt, mener træneren, som dog også erkender egne fejl.

- Det var nok ikke dummere end at sparke til flasken, siger han med et lille smil.

Frustrationerne var til en vis grad forståelige. AGF var nemlig det bedste hold på banen, selvom Esbjerg også var tæt på at score et par gange.

- Det var en udmærket præstation, vi ejede kampen, men vi var ikke så gode til at udnytte vores chancer, mener Peter Sørensen.

Cheftræneren havde blandt andet roser til sin unge venstrekant, Osama Akharraz, som spillede en god kamp og var konstant farlig. Han var også nedtrykt.

- Jeg er skuffet, og det er de andre også. Det var ikke det, vi håbede og troede på, fastslår det unge talent.

Selv føler han sig imidlertid i god form.

- Jeg har en masse overskud og ridder måske på en bølge fra sidste sæson, hvor jeg også lavede nogle mål, siger han - med nedtrykt mine.

/ritzau/