NordicBet Bookmaker tager Ronaldo-rygter med ro
Manchester United og Paris Saint-Germain er de mest seriøse bejlere til Cristiano Ronaldos underskrift. Men man skal ikke undervurdere Real Madrids viljestyrke, lyder det fra NordicBet.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Er der et navn, som for alvor kan sende rygtebørserne i febervildelse, så er det Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo. Portugiseren har luftet tanker om at forlade den madrilenske armada til fordel for mere smult vande. Seneste rygte går på, at han er på vej mod en lykkelig genforening med Manchester United og José Mourinho.

Gransker man transfer-oddsene hos NordicBet, er portugiserens fremtid dog knap så entydig. Ganske vist anses United for at være den mest seriøse bejler til odds 3, men oddset på, at Ronaldo bliver i Real Madrid er helt nede i 1,40.

"Vi følger selvfølgelig transfer-rygterne ligesom alle andre, men der er ganske gode grunde til at tage alt det, der skrives om Cristiano Ronaldo med et gran salt. For det første vil det kræve op mod 1,5 milliarder kroner at købe ham fri af Real Madrid. Og for det andet skal meget af støjen i medierne formentlig også ses som en taktik fra Ronaldo-lejren med det formål at lægge pres på de spanske medier, så de indstiller forfølgelsen af hans skatteforhold", siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Med de forbehold i mente, så er det ikke helt urealistisk, at Ronaldo bruger medierne som påskud til at søge nye græsgange. Og bliver det tilfældet, ser det ud til at blive en duel mellem United og PSG om at sikre sig hans underskrift. Her er PSG en interessant outsider, fordi Ronaldo har et personligt forhold til klubbens arabiske ejer."

I skrivende stund er der odds 8 at hente på, at Ronaldo spiller i Paris næste sæson.

Hvilken klub spiller Cristiano Ronaldo i efter sommerens transfervindue?

Real Madrid 1.40

Manchester United 3.00

Paris Saint Germain 8.00

Any Chinese Club 20.00

Any MLS Club 20.00

Manchester City 20.00

Bayern München 20.00

AC Milan 30.00

Chelsea 30.00

Monaco 40.00

Arsenal 50.00

Sporting Lissabon 50.00

Inter 50.00

Liverpool 50.00

Find spillet på www.nordicbet.dkunder Fodbold - Transfermarked
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.