Flere af de personer, som Donald Trump har udpeget til sin kommende administration, er tirsdag og onsdag blevet udsat for bombetrusler.
Det oplyser talsmand for Trump Karoline Leavitt i en udtalelse ifølge nyhedsbureauet Reuters.
Forbundspolitiet FBI bekræfter i en udtalelse, at det er bekendt med "adskillige bombetrusler" og "swatting-hændelser" mod kommende og muligt kommende medlemmer af Trumps regering og administration.
Ved "swatting" anmeldes en forbrydelse, der ikke har fundet sted, med det formål at få politiet til at møde op på adressen hos en navngiven person, som efter anmeldelsen bliver mistænkt for forbrydelsen.
- Vi tager alle potentielle trusler seriøst, og som altid opfordrer vi borgerne til straks at anmelde alt, der virker mistænkeligt, til politiet, skriver FBI blandt andet i udtalelsen.
Én af dem, der er blevet udsat for en bombetrussel, er Elise Stefanik.
Hun er blevet nomineret af Trump som USA's kommende FN-ambassadør.
I en udtalelse fortæller hun ifølge Reuters, at hun, hendes mand og barn ikke var hjemme, men var på vej fra Washington D.C. til Saratoga i staten New York, da de blev informeret om bombetruslen.
Politiet og andre myndigheder "reagerede øjeblikkeligt med den største professionalisme", siger hun i udtalelsen.
Det fremgår ikke, hvilke øvrige medlemmer og muligt kommende medlemmer af Trumps administration, der har modtaget bombetrusler.
Trump har efter sin sejr ved præsidentvalget nomineret 15 ministre til sin regering. De er ikke endeligt udpegede, da de først skal godkendes af Senatet. Senatet skal tage stilling til kandidaterne til januar.
Derudover har han valgt flere højtstående medlemmer af sin administration, som ikke kræver godkendelse af Senatet - herunder den kommende nationale sikkerhedsrådgiver og den kommende stabschef.
Trump indtræder i præsidentembedet sammen med sin vicepræsident og den nye administration 20. januar.
/ritzau/