Bomber dræber seks i Indonesien
To bomber i forskellige byer i det sydlige Indonesien har dræbt seks personer og såret flere, dagen før asiatiske ledere skulle begynde at ankomme til et topmøde.

Seks blev dræbt og over 20 personer blev såret, da to bomber sprængte med få timers mellemrum i de sydindoneisiske byer General Santos og Kidapawan, skriver nyhedsbureauet Reuters. Politiet ved endnu ikke, hvem der står bag bomberne, der blev sprængt blot dagen før 16 asiatiske ledere skulle ankomme til et topmøde.

»Det er for tidligt at give skylden for angrebet på nogen gruppe. Vi undersøger det stadig,« siger den regionale politichef German Doria.

Den første bombe eksploderede på et lokalt marked. Det var der, de seks blev dræbt og langt de fleste såret. Få timer senere gik den næste bombe af og sårede mindst to personer.

Bomberne kommer dagen før 16 asiatiske ledere skulle samles ved byen Cebu i det sydlige Indonesien til et topmøde. Ifølge Reuters havde flere vestlige regeringer advaret indoneserne om, at militante gruppe kunne forsøge at ramme mødet.