Boldsen om KIF København: Vi vinder titler
Joachim Boldsen har store forventninger til landets nye store håndboldprojekt.

Den tidligere AG København-spiller Joachim Boldsen forventer, at resterne af hans tidligere klub i det nye samarbejde med KIF Kolding vil tage dansk håndbold til endnu større højder, end AG København nåede at gøre.

- Jeg håber i bund og grund, at det bliver endnu større. Nu tager man jo to landsdele og putter sammen. Så i den henseende kan det blive endnu større.

- På det sportslige plan, der håber vi på minimum at kunne gøre det lige så godt som AG København, men det bliver svært. Der klappede alting og gik op i en højere enhed.

- Fordelen her er, at der er nogle spillere, der har spillet sammen nogle år. Mine forventninger er, at vi vinder de titler, vi kan vinde.

Ud over danmarksturneringen deltager KIF København også i EHF Cuppen.

- Og så forventer jeg, at vi præger både Danmark og også Europa på den ene eller anden måde. Med al respekt, der er nogle rigtig gode klubber, som har oprustet rigtig fantastisk, men jeg synes, vi hører til favoritfeltet, siger Joachim Boldsen.

Sent fredag aften var det nye håndboldprojekt KIF København en realitet.

Her har de - for en stund - arbejdsløse AGK-spillere Joachim Boldsen, Lars Jørgensen og Kasper Hvidt i samarbejde med ledelsen i KIF Kolding i de seneste dage kæmpet for at hente sponsorer til det nye projekt.

- Planen er, at vi skal spille halvdelen af kampene i Kolding og halvdelen af kampene i København. Og så kan det jo være, at der af og til kommer en kamp, der er tilpas stor til, at den skal flyttes til en arena, hvor der er mere kapacitet, siger Boldsen.

Også svenskeren Kim Andersson, som AG København hentede til klubben op til denne sæson, er nævnt som en mulig del af projektet.

- Det er planen, det håber jeg på, siger Boldsen om chancerne for at tilknytte svenskeren.

I forvejen råder Kolding over spillere som Bo Spellerberg, Lasse Boesen og Kasper Irming.

/ritzau/