Boldsen: AGK lukker på sympatisk måde
Håndboldveteran Joachim Boldsen er efter AGK's kollaps usikker på, om han overhovedet vil fortsætte karrieren.

Håndboldklubben AG Københavns konkurs betyder, at en række håndboldstjerner nu skal finde et nyt sted at fortsætte karrieren.

For Joachim Boldsens vedkommende kom konkursmeldingen få timer efter, at hans sidste løn fra mesterklubben var tikket ind på kontoen.

- Jeg har fået min løn i dag. Det er meget mærkeligt. Men et eller andet sted er det vel meget sympatisk, at de udbetaler løn, når de ved, at de skal lukke, siger Joachim Boldsen til Jyllands-Posten.

Netop nu opholder han sig på på den spanske ø Fuerteventura, hvor han sammen med resten af truppen var ved at forberede sig til den kommende sæson.

Midt i et træningspas stoppede pressechef Steen Laursen pludselig træningen og fortalte dem, at klubben var lukket.

- Det kommer vel ikke som noget chok, men situationen er godt nok underlig. Vi rejser hjem efter planen i morgen, men vi har ikke noget arbejde at komme hjem til.

- Lige nu er det ikke så fedt at være hernede. Men okay, det giver da en ekstra feriedag, siger Boldsen til avisen.

Hvad der nu skal ske i håndboldspillerens karriere, har han endnu ikke besluttet. Tidligere har han luftet tanken om helt at stoppe, hvis AGK-projektet skulle floppe.

- Måske slutter det her. Jeg har meget svært ved at se mig selv rykke min familie væk fra København igen. Og det vrimler jo ikke ligefrem med klubber i området.

- Qatar satser meget på klubhåndbold med store lønninger, så det kunne jeg da overveje. For oplevelsen og pengenes skyld, siger Boldsen.

/ritzau/