Bolden ruller igen i England
Andenjuledag byder på ni Premier League-kampe, og en dansker er formentlig involveret i den, som på papiret ser mest interessant ud.

Som traditionen byder, er der fuld knald på fodboldprogrammet i England mellem jul og nytår. Spillerne får lov til at hygge sig med familien den 24 og 25 december, men anden juledag - Boxing Day, som englænderne kalder den- går det løs for Daniel Agger og kollegaerne i den engelske Premier League.

Netop Daniel Agger og holdkammeraterne fra Beatles-byen skal på besøg hos Blackburn, der med en placering lige over nedrykningsstregen burde være en overkommelig modstander for et Liverpool-hold, som er ubesejret i syv kampe og indtager en tredjeplads i tabellen.

Henrik ’Tømrer’ Pedersen er den anden dansker, der formentlig får mulighed for at smide nogle af de ekstra julekilo på de engelske stadions andenjuledag.

Hjemme på Reebok Stadium tager han sammen med holdkammeraterne fra Bolton imod Newcastle i det, der på papiret ligner rundens mest interessante kamp.

Bolton har haft en fremragende sæson og indtager en femteplads i Premier League, mens Newcastle efter en horribel start på sæsonen tilsynladende har fundet formen og har hentet fem sejre i de sidste seks kampe.

Aston Villa, uden en skadet Thomas Sørensen, skal på en svær opgave på udebane mod Tottenham, der kun har tabt en enkelt kamp hjemme på White Hart Lane i denne sæson, og det skete for præcis fire måneder siden, da Everton vandt 2-0.

Fulham med Claus Jensen og Niclas Jensen i truppen får lov til at nyde julefreden en ekstra dag, da de først skal i aktion den 27. december på udebane mod Charlton og Dennis Rommedahl.

Ellers ser programmet d. 26 december ud som følgende.

Blackburn vs. Liverpool

Bolton vs. Newcastle

Chelsea vs. Reading

Everton vs. Middlesbrough

Manchester United vs. Wigan

Sheffield United vs. Manchester City

Tottenham vs. Aston Villa

Watford vs. Arsenal

West Ham vs. Portsmouth