Boksning: Mayweather er igen på fri fod
Den ubesejrede mesterbokser Floyd Mayweather blev fredag løsladt fra et fængsel i Las Vegas.

Den amerikanske bokser Floyd Mayweather forlod fredag et fængsel i Las Vegas efter at have afsonet to måneder af en tre-måneders dom for at have tævet sin tidligere kæreste.

Billeder i de lokale medier viste, at en af bokserens døtre samt rapperen 50 Cent ventede på Floyd Mayweather ved fængslets udgang. Bokseren afviste at tale med de ventende journalister.

Den 34-årige erkendte sig skyldig i at have slået sin tidligere kæreste, mens parrets børn så på, i september 2010. Han indledte sin afsoning den 1. juni.

Politiet gav ingen forklaring på hans tidlige løsladelse, men Los Angeles Times mener, at et overfyldt fængsel og god opførsel har fået myndighederne til at nedsætte hans straf.

Mayweather skulle have indledt sin afsoning i foråret, men fik den udsat af hensyn til en kamp mod den puertoricanske stjerne Miguel Cotto i maj. En dyst, som Mayweather vandt med alle dommerstemmer.

Opholdet bag tremmer har været en ensom oplevelse. For at undgå, at han skulle komme i klammeri med andre indsatte, valgte myndighederne at isolere ham. Mayweather tilbragte derfor 23 timer af døgnet alene i sin celle.

Ifølge magasinet Forbes var Floyd Mayweather i 2011 verdens bedst betalte idrætsmand med indtægter på 85 millioner dollar (510 millioner kroner).

Men han mangler fortsat den største kamp af alle: Mod den filippinske legende Manny Pacquiao. Boksefans har drømt om at se to i samme ring i årevis.

Floyd Mayweather har vundet samtlige sine 43 kampe som professionel.

/ritzau/AFP