Boesen: KIF Kolding kunne ikke fortsætte
Jens Boesen fortæller, at KIF Kolding var nødt til at nytænke, hvis holdet skulle overleve.

Danmarks nye håndboldhold hedder KIF København, og holdet skaber overskrifter og får skeptikerne i aktion. Frygten er, at der er et nyt eventyr i gang a la AG København, der endte i et kollaps.

Jens Boesen er direktør for det nye håndboldhold KIF København.

Han kalder det nye projekt for holdbart i 20 år, men han erkender blankt, at der skulle ske noget i KIF Kolding. Man var nødt til at handle, hvis det jyske ligahold skulle overleve.

- Der er selvfølgelig en stor risiko ved det nye projekt, men der var også stor risiko ved at blive, hvor vi var, fortæller direktøren for det spritnye håndboldhold.

- KIF Kolding kunne ikke fortsætte, som det kørte.

Jens Boesen understreger, at der skulle noget ekstraordinært til for at få klubben ud af det underskuds-dødvande, den befandt sig i.

- Det er klart, at det er derfor, vi har foretaget denne udvikling af vores idrætsorganisation. Det er simpelthen for at ændre den stilstand, vi har været i de sidste fire-fem år, som økonomisk har været utrolig anstrengende, fortæller direktøren.

KIF København annoncerede tirsdag, at holdet består af det tidligere KIF Kolding-mandskab tilsat Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Lars Jørgensen plus en endnu ukendt spiller.

Holdets hjemmekampe skal skiftevis spilles i Kolding og i København.

/ritzau/