Børnelæge: Joachim og Marie får en pige

Prins Joachim taler i kode, når han bliver interviewet om sit ufødte barn, siger børnelæge, som er sikker på, at hun har knækket koden.
Prins Joachim er kommet med kryptiske udtalelser, som afslører, at han og Marie venter en pige, siger børnelæge.
Prins Joachim er kommet med kryptiske udtalelser, som afslører, at han og Marie venter en pige, siger børnelæge. Foto: Thorkild Amdi / POLFOTO

Den kendte børnelæge Vibeke Manniche påstår, at hun har regnet kønnet på prins Joachims endnu ufødte barn ud. Det bliver en pige, siger Manniche med overbevisning til TV 2, selv om hun ikke har haft mulighed for at undersøge prinsesse Marie.

Vibeke Manniche er nemlig sikker på, at prinsen taler i koder, når han bliver interviewet om sit ufødte barn. Og Manniche mener, at hun har knækket koden.

Den skråsikre forudsigelse er baseret på en kommentar, som prinsen forleden gav til TV 2 News.

"Hver enkelt er sit eget lille individ. Hver enkelt er en lille ædelsten. Og efter tre sønner kunne det da være dejligt med noget forandring, men lad os nu se," sagde prinsen, og det udlægger Manniche således:

"Da de ventede Henrik, svarede Joachim, at det kunne være dejligt med en lille prins. Så jeg er overbevist om, at parret allerede kender deres barns køn og at det er en pige," siger hun til TV 2.

"Man skal jo huske på, at prinsessen helt sikkert allerede er blevet undersøgt grundigt for at sikre, at alt ved barnet er helt i orden. Derfor skulle det undre mig meget, hvis de havde sagt nej til at få kønnet at vide."

Hensynet til barnets selvfølelse spiller også en rolle, mener Vibeke Manniche.

"I øvrigt synes jeg heller ikke, at prins Joachim kan være bekendt at indikere en lille pige, hvis det bagefter viser sig, at det bliver en dreng. Det skulle jo nødigt ende med at opfatte sig selv om en skuffelse."

Kilde: TV 2

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.