Bobby Brown checker ind på afvænning
Whitney Houstons eksmand er rykket ind på et afvænningscenter, efter hans alkoholmisbrug er vendt tilbage.

Alkoholen er tilbage i Bobby Browns liv efter syv års afholdenhed.

Hans kone, Alicia Etheredge, fortæller Femalefirst.co.uk, at den 43-årige Brown er tjekket ind på et afvænningscenter for at komme et alkoholmisbrug til livs.

- Han klarer sig godt på centret, siger Alicia Etheredge, som dog ikke vil fortælle, hvor Bobby Brown er indskrevet henne.

Efter Whitney Houstons død i februar 2012 gik det hurtigt galt for Bobby Brown, som allerede i marts blev anholdt for spritkørsel.

Bobby Brown og Whitney Houston var gift fra 1992 til 2007 og havde et voldeligt ægteskab, hvor de begge var afhængige af narkotika det meste af tiden, skriver Femalefirst.co.uk.

Nyheden om, at Bobby Brown er tilbage i et misbrug, kommer kun kort tid efter, at han afviste alle påstande om at være den, der i sin tid introducerede Whitney Houston for de stoffer, som endte med at slå hende ihjel.

- Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen kan få sig selv til at sige, at jeg gjorde hende (Houston, red.) afhængig af stoffer, sagde Bobby Brown, kort efter sangerindens død.

- Jeg har været clean i syv år, og jeg er ikke grunden til, at hun døde, forklarede sangeren.

Men allerede i marts brød Bobby Brown altså sin syvårs tørke og er røget tilbage i et misbrug, som han nu forsøger at kæmpe sig ud af igen.

Houston og Brown har sammen den 19-årige datter, Bobbi Kristina, som efter sin mors død også har kæmpet med et misbrug af narkotika.

/ritzau/