Bo Svensson skadet
Den ene af Gladbachs danskere Bo Svensson er blevet skadet i sit højre knæ og er tvivlsom til næste fredags kamp mod Bochum.

Af Jakob Melgaard
jame@dny.dk

Bo Svensson, forsvarsspiller hos Borussia Mönchen Gladbach i den tyske Bundesliga, er kommet til skade med sit højre knæ og er muligvis ikke i stand til at spille den sidste kamp i efterårshalvdelen af den tyske turnering.

Bo Svensson kom til skade kort før slutfløjtet i lørdagens kamp mod Mainz 05. Ifølge klubbens hjemmeside er der tale om en forstrækning af et ledbånd.

»Jeg fik et slag på højre knæ, og fik store smerter,« forklarer Bo Svensson i et interview med det tyske fodboldmagasin Kicker.

Bo Svensson blev dog ikke skiftet ud efter uheldet, ifølge danskere selv, fordi træneren Jupp Heynckes regnede med at han kunne klare de sidste minutter.

Gladbachs kamp på fredag mod Bochum er en nøglekamp af de vigtigere. De to hold ligger henholdsvis lige over og lige under nedrykningsstregen, og et godt resultat vil formentlig betyde, at stemningen i juleferien bliver en smule mere munter.