Blond film-babe er blevet mor

Skuespilleren Sienna Miller har ifølge Toronto Sun fået sit første barn med sin forlovede, Tom Sturridge.
Sienna Miller fik hele verdens sympati, da det i 2006 kom frem, at hendes forlovede havde strejfet omkring med barnepigen. Nu har hun fundet lykken med den fire år yngre Tom Sturridge.
Sienna Miller fik hele verdens sympati, da det i 2006 kom frem, at hendes forlovede havde strejfet omkring med barnepigen. Nu har hun fundet lykken med den fire år yngre Tom Sturridge. Foto: Chris Pizzello / POLFOTO

Den engelske skuespiller Sienna Miller er blevet mor for første gang.

Ifølge Toronto Sun nedkom Miller i løbet af weekenden, men endnu er detaljer om barnets køn ikke offentliggjort.

Barnet, som er født i London, er det første, som den 30-årige skuespiller får sammen med sin forlovede, den 26-årige skuespiller Tom Sturridge.

Sienna Miller, som er født i New York og flyttede til England som helt lille, har tidligere været forlovet med skuespillerkollegaen Jude Law, som hun i 2004 spillede sammen med i filmen Alfie.

Forholdet sluttede dog turbulent to år senere, eftersom Jude Law måtte erkende, at han havde en affære med en babysitter, der passede hans børn fra et tidligere forhold.

I 2009 fandt Sienna Miller og Jude Law sammen igen, men de gik atter fra hinanden i begyndelsen af 2011.

Sienna Miller var også en del af skandalen omkring den nu lukkede tabloidavis News of the World.

Sidste år blev hun den første til at modtage erstatning, cirka 825.000 kroner, efter at det kom frem, at News of the World havde aflyttet hendes mobiltelefon.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.