Dagbog 1: Blowjob tilført dårlig ånde

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Blowjob tilført dårlig ånde

Vi har det ikke godt her på Roskilde. Ikke alene kan man nu muddersnorkle i sit telt, man er også gennemblødt efter blot en halv time i morgenmadskøen. Heldigvis har vi en skurvogn, beregnet til skrivning af tørvejrs-artikler, hvor der pt. sidder 16 mennesker på mindre end otte kvadratmeter. Sexy time!

Allerede da musikredaktør Rune Sky træder ind (som den sidste) kl. 12.27 synes han, der lugter af bræk. På ganske få sekunder bliver jeg personligt udpeget som synderen, og hele skurvognen erklærer, at stanken af bundrådden flaskeautomat skyldes min morgen(øl) ånde.

Jeg beklager og søger tilflugt blandt ligesindede på Camping East. Under en ophængt presenning ejet af en sjællandsk efterskole, snakker vi hævi mætal og hvornår regnvandet mon bakker ud af de små, forsvarsløse iglotelte.

Et par af pigerne er på nippet til at tage hjem efter aftenens Björk-koncert. Med andre ord. På Roskilde afgør vejret alt. Også humøret.

Lige nu (16.33) hænger mine bukser til tørre bag på et køleskab, hvorfor jeg lige har spankuleret Mediebyen rundt i morfars aflagte underbukser for at nasse en øl. Tuborg-teltet er kendt som stedet, hvor man – hvis man viser sine bare bryster – kan tilegne sig et lysegrønt armbånd, der giver gratis bajer hele festivalen.

Jeg tilbyder et blowjob til en barchef-fyr, der hedder Rasmus, som er travlt optaget med at sweettalke Aqua-stjernen Søren Rasted. Han ser sjov ud i regntøj (Rasted, altså). Efter en halv times betænkningstid får jeg trofæ-armbånd nr. 1 mod at mødes på en parkeringsplads kl. 23.00 i aften.

Vi har det ikke godt her på Roskilde.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.