Avisen.dk er din netavis

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Avisen.dk er læsernes netavis. Hver dag kommer der nyheder og blogs fra vores cirka 100 journalister og i skrivende stund 580 bloggere. Nyhederne præsenteres på skræddersyede forsider til hver eneste bruger, og alle nyheder og blogs kan debatteres med kommentarer eller nye blogs. Men nu har vi indført tre nye tjenester, der i endnu større grad skal gøre Avisen.dk til læsernes avis.

1.    Brugerbedømmelse af alle artikler og popularitetsmåling af journalister og bloggere
2.    Mulighed for let at opbygge din egen forside
3.    Anbefalede blogs på forsiden

Brugerbedømmelse: Alle artikler og blogindlæg kan nu let blive vurderet af læserne. I bunden af hver artikel og blogindlæg er en boks, som man - ved at føre musen henover og klikke på - kan anbefale til andre brugere. Der er også en sådan boks under denne tekst. På den måde kan brugerne hjælpe hinanden til at finde de gode nyheder og blogindlæg.

Vi har også indført en popularitetsmåling af alle bloggere og journalister. Popularitet på Avisen.dk er den gennemsnitlige læservurdering af artiklerne, mængden af læsere, mængden af debat og mængden af indlæg/nyheder inden for den seneste tid. Popularitet er altså evnen til at skabe debat, trafik, få anbefalinger fra læserne og skrive hyppigt. Bloggere og journalister er delt i to, så journalister, der hver dag skriver nyheder på fuld tid, ikke kan trumfe dygtige og fængende bloggere, der f.eks. laver fem indlæg om ugen.  Popularitet vises første gang mandag morgen.

Min forside: Øverst til højre har vi indført en Abonnér-knap. Den kan man bruge til at opbygge sin egen forside. Trykker man f.eks. på Abonnér i højre hjørne på denne blog, kommer man til Min Forside, hvor en boks med de seneste indlæg fra denne blog vil blive vist. Gør man det samme på f.eks. sundhedssiden, åbnes en boks med de seneste kulturnyheder. På Min Forside er der flere nyhedstjenester fra både Avisen.dk og andre gode medier. Hvis man selv har fundet et såkaldt RSS-feed, som er en liste med nyheder fra andre nettjenester, kan dette også indsættes på Min Forside i højre side. På den måde kan man f.eks. lave sig en forside med Avisen.dk’s sundhedsnyheder, blogindlæg fra Avisen.dk’s Mia Christensen, teknologinyheder fra BBC og politiske historier fra New York Times. Eller hvad med sladder fra The Sun? Mulighederne er mange. Næste gang man kommer ind på Min forside, husker Avisen.dk, hvilke tjenester man har valgt at følge med i.

Anbefalede blogs: På forsiden har vi indført henvisninger til tre anbefalede blogs. Her hjælper vi læserne med bud på interessante blogs på Avisen.dk

Jeg glæder mig til at høre jeres reaktioner på de nye tjenester.

Kristoffer

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.