Blod fundet i Madeleines forældres bil

Det portugisiske politi mener, det har fundet blodspor efter den bortførte fireårge Madeleine McCann i en bil, forældrene lejede efter pigen forsvandt.

• Madeleines mor er nu mistænkt
• Madeleines sag dag for dag

Politiet i Portugal har under afhøring af moderen antydet, at de har fundet blodspor fra den bortførte fireårige pige Madeleine McCann i den bil, som forældrende lejede 25 dage efter hun blev bortført.

Det skriver Sky News.

Politiet i Portugal afhørte torsdag moderen i 11 timer, hvor de blandt andet spurgte ind til de dna-prøver, politiets teknikere havde fundet i bilen. Moderen er torsdag blevet erklæret officielt mistænkt.

Kate McCann siger, at det er udelukket, at Madeleines blod kunne være fundet inde i bilen, og hun fastholder sin uskyld, siger en ven til hende.

Hun kan blive anklaget

Politiet er også i gang med at analysere blodpletter fra den ferielejlighed i Portugal, hvor Madeleine forsvandt fra 3. maj, mens forældrene var ude at spise middag i nærheden.

Moderens advokat har sagt til hende, at der er en mulighed for , at hun kan blive anklaget i forbindelse med datterens død, oplyser vennen.

- Politiet behandler Kate, som om hun er involveret i sin datters død. Det har de ikke antydet Gerry (faderen, red.) er, så de behandler de to forskelligt. Det er en tåbelig beskyldning, siger vennen.

Bekymret for efterforskningen

Politiet har ifølge Sky News gjort Kate McCann til en officielt mistænkt, fordi politiet på den måde kan spørge bedre ind til den nat, Madeleine forsvandt, mens moderen også får flere rettigheder, når hun bliver forhørt med en mistænkts rettigheder - blandt andet har hun ret til at tie.

- Hun er chokeret og rystet på mange måder. For det første over, at de beskyldninger kunne blive rettet mod hende. Og så er hun naturligvis bekymret over, om den form for efterforskning kan hæmme yderligere forsøg på at finde Madeleine, siger vennen til Sky News.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.