Bliv klogere på erhvervsuddannelserne
Henter afspiller ...
Annoncørindhold/Pressemeddelelse: Denne video er en pressemeddelelse produceret af tredjepart.
Hvis du ligesom Christopher vil blive klogere på erhvervsudannelser, så besøg DM i Skills i Bella centret, som holder åbent fra torsdag til lørdag. Snak med elever fra tømreruddannelsen, smag på mad hos kokkeeleverne og få en ny styling hos frisørerne. Og oplev, hvor dygtige de alle sammen er til lige netop deres fag - måske det også biiver dit i fremtiden?
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Danmarks største uddannelsesevent indtager København

På torsdag den 8. januar og frem til lørdag den 10. januar slås dørene op til Danmarks største uddannelsesevent, når DM i Skills - de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser -indtager Bella Centers 37.000 kvadratmeter. Over tre dage vil 300 unge elever fra erhvervsuddannelserne dyste om at blive danmarksmester inden for 36 forskellige fag fra murer til detailhandel og fra bager til
industritekniker.
Mesterskaberne er åbne for offentligheden, og det forventes, at omkring 50.000 besøgende vil lægge vejen forbi. Størstedelen af de besøgende er skoleelever fra 7. til 10. klassetrin, og de vil ikke blot kunne se det fantastiske håndværk, som når social- og sundhedsassistenterne udfører komplekse pleje- og omsorgsopgaver, hvor skuespillere agerer borgere og patienter, eller når tømrerne skal rekonstruere tårnet i Zoo. I særlige ´Prøv, mærk og føl et fag´-stande vil de besøgende nemlig selv kunne prøve at bygge, røre, bage, klippe og forbinde for på den måde at afprøve, om en erhvervsuddannelse kunne være noget for dem.
Samtidig vil der være uddannelsesvejledere til stede, som kan guide og vejlede de unge om både
erhvervsuddannelser og andre ungdomsuddannelser. På den måde er DM i Skills et ´uddannelseseksperimentarium´, hvor unge, der skal til at vælge ungdomsuddannelse, både kan få inspiration, praktisk erfaring og vejledning om erhvervsuddannelsernes mange spændende muligheder.
Medvirkende: Helle Thorning Schmidt, statsminister Sopihie Hæstorp Andersen, regionrådsformand Christopher Hansen, uddannelsessøgende
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.