Blandt landets dyreste: Droppet af dronningen - sælger kæmpe landejendom
I alt er der 33,67 hektar jord. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk
Rigmanden Christian Kjær har sat sin hesteejendom i Hørsholm til salg. Den koster svimlende 70 millioner kroner.

Du skal grave dybt i lommerne, hvis du vil have fingrene i Christian Kjærs enorme landejendom i Nordsjælland.

Rigmandens 550 kvadratmeter store hesteejendom i Hørsholm er nemlig netop kommet på markedet med en pris på svimlende 70 millioner kroner.

Det beløb gør ejendommen til den fjerdedyreste ejendom, der for øjeblikket er udbudt til salg offentligt. Det skriver Boliga.dk.

Til ejendommen hører der da også både hestestalde, ridebane, folde og samlet set 33,67 hektar jord. Og - nå ja - naturligvis også både en tennisbane, orangeri og en svømmepøl. Det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Ole Lindgreen i deres salgsmateriale for ejendommen.

Landstedet tæller desuden flere store stuer, pejsestue, havestue, syv soveværelser og tre badeværelser - og så er der også en længe, der er indrettet som boliger til medhjælp.

Droppet af dronningen

Christian Kjær har i årevis været på fornavn med danskerne - ikke mindst som lokalpolitiker for Konservative og via den kulørte presse - som nær ven af kongehuset og det tidligere ægteskab med Janni Spies.

Men kort efter Christian Kjær for nylig blev blev dømt for at have påkørt en trafikofficial, der holdt vagt ved et lokalt cykelløb i Hørsholm, fratog dronning Margrethe ham hans royale titler.

Ikke alene i top

Til trods for det ultraeksklusive prisskilt er Kjærs nyudbudte landejendom dog ikke helt alene på toppen af markedet.

Helt i front ligger en anden hesteejendom i det nordsjællandske; nemlig Haregabgaard i Esbønderup, der er udbudt til salg for 85 millioner kroner.

Også en anden landejendom i Faaborg på Fyn og en 28-værelser stor villa på Strandvejen i Vedbæk nord for København sniger sig ind over Christian Kjærs på toplisten.

De to ejendomme er ifølge Boliga.dk udbudt til salg for henholdsvis 80 og 75 millioner kroner.

via Listen To News