Blair skred af landingsbanen
Et passagerfly med Tony Blair om bord kørte af landingsbanen i Miami, da premierministeren var på vej til at besøge et tidligere Bee Gees-medlem. Ingen kom til skade.

Et passagerfly med 342 passagerer og en enkelt britisk premierminister kørte natten til onsdag af landingsbanen i Miami International Airport. Ifølge BBC landede flyet sikkert i lufthavnen, men derefter glemte piloten at dreje og kørte derefter uden for banen.

»Det kørte med transport-hastighed, og så missede de simpelthen bare at dreje,« siger luftfartstalsmand Laura Brown til BBC.

Flyet ramte flere lys på landingsbanen, men nåede at stoppe, inden det ramte græsset. Ingen kom noget til under uheldet, og en lufthavnsbil guidede bagefter flyet sikkert tilbage til terminalen, hvor premierministeren og de 342 andre passagerer kunne forlade flyet.

Ifølge avisen Miami Herald er Tony Blair og hans familie på ferie i Florida. Avisen skriver, at premierministeren i ferien bor hos den tidligere Bee Gees-stjerne Robin Gibb, som har et 60 millioner kroner dyrt hus i Miami Beach.