Bjerregaard: Skulle måske være stoppet før
Man kan ikke bruge tid på ærgrelse, mener Per Bjerregaard. Foto: Lars Poulsen / POLFOTO
Det føles underligt at være trådt tilbage, siger Per Bjerregaard, der erkender, at han burde være stoppet før.

Lørdagens helt store nyhed i dansk fodbold - Per Bjerregaards exit fra Brøndby IF - skulle måske kommet før. Det mener hovedpersonen selv.

- Måske skulle jeg være stoppet for længe siden, for to-tre år siden, siger Per Bjerregaard til Politiken.

Per Bjerregaard siger dog, at han ikke gider bruge tid på at fortryde eller ærgre sig over sin beslutning, fordi den nu er truffet.

Klubben meddelte lørdag i en fondsbørsmeddelelse, at Bjerregaard træder tilbage fra sin post som bestyrelsesformand, og dermed forlader han en klub, som han har været en markant del af i over fire årtier.

- Det føles da underligt. Men måske også rart, kan jeg sige. I den forstand at jeg ikke behøver beskæftige mig mere med at løse det, der skal løses, så vi kan komme godt videre, siger Bjerregaard.

Kritikken fra både fans og medier mod Per Bjerregaard er vokset i takt med de senere års dårlige resultater og den ringe økonomi, og adspurgt om Bjerregaard til sidst gjorde mere skade end gavn, svarer han "ja".

Per Bjerregaard har været syg over længere tid, men sygdommen har ikke noget at gøre med hans exit, fastslår han.

- Helbredet er egentlig okay nu. Jeg har selvfølgelig tænkt mange tanker gennem længere tid. Og jeg gjorde det meget, da sygdommen var kritisk, siger Per Bjerregaard.

Sten Lerche er tiltrådt som nye bestyrelsesformand i klubben.