Bjelland-skade bekymrer Morten Olsen
Det kan blive en helt uprøvet forsvarskonstellation, som landsholdet spiller med i vigtige kvalifikationskampe
Landstræner Morten Olsen må se bort fra Andreas Bjelland og Jores Okore mod Albanien og Armenien, mens Daniel Agger også er tvivlsom.
Landstræner Morten Olsen må se bort fra Andreas Bjelland og Jores Okore mod Albanien og Armenien, mens Daniel Agger også er tvivlsom. Foto: POULSEN LARS/free

Det bekymrer landstræner Morten Olsen, at Andreas Bjelland står foran en operation, der holder forsvarsspilleren ude resten af sæsonen.

Det betyder nemlig, at Olsen skal tænke i alternative baner, når han skal sammensætte midterforsvaret til landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe i begyndelsen af september mod Albanien og Armenien.

Anfører Daniel Agger er aktuelt også skadet.

- Agger og Bjelland er to venstrebenede klassespillere i forsvaret, og indtil nu har det været vores held, at når den ene var skadet, var den anden altid klar.

- Om det bliver tilfældet denne gang, skal jeg ikke kunne sige endnu. Det begynder at brænde på, lad os være ærlige om det, siger Morten Olsen til Ekstra Bladet.

Daniel Agger kan muligvis nå at blive klar, men gør han ikke det, kan Danmark stå med et midterforsvar, som ikke tidligere har spillet sammen.

- Andre må så gå ind og gøre arbejdet, men uanset hvad vil vi så stå med konstellationer, som enten aldrig eller sjældent har været brugt før, siger Morten Olsen til avisen.

Også Aston Villas Jores Okore er ukampdygtig i øjeblikket. Derfor nævner landstræneren Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Jannik Vestergaard og Andreas Christensen som mulige makkere til Simon Kjær i midterforsvaret.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.