Bjelland ligner Aggers nye makker
Andreas Bjelland kan godt holde hovedet højt efter fire formidable landskampe for Danmark. Foto: Claus Bonnerup / POLFOTO
Andreas Bjelland har grebet chancen på landsholdet og ligner nu en sikker mand i startopstillingen på bekostning af Simon Kjær.

Andreas Bjelland har grebet chancen på landsholdet i Simon Kjærs fravær og spillet nogle fremragende kampe. Senest mod Sverige i fredags, hvor han sammen med Daniel Agger holdt den ellers frygtindgydende duo med Elmander og Zlatan Ibrahimovic i kort snor.

Den gode indstas er også blevet bemærket af landsteræner Morten Olsen, der mere end antyder, at Bjelland har overhalet Simon Kjær og nu er førstevalg som makker til Daniel Agger i midterforsvaret.

"Det, vi lærte mod Sverige, var, at Bjelland ikke er et alternativ til Aggers plads, men at han kan spille den anden plads ved siden af Agger. Bjelland har været meget overbevisende i de få landskampe, han har fået, og det, som Agger og Bjelland leverede mod Sverige, var fremragende, simpelthen fremragende, siger Morten Olsen til sporten.dk.

Direkte adspurgt, vil landstræneren dog ikke tale Bjelland på holdet men nøjes med at sige, "at Bjelland absolut ikke har spillet sig af."

Danmark møder tirsdag Finland i Esbjerg.

via Listen To News