Bjarne Riis starter cykeltalenthold
Team Saxo Banks altoverskyggende stjerne Alberto Contador kan nu se frem til hjælperyttere fra et nyt talenthold. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza / POLFOTO
Når Team Saxo Bank vinder cykelløb kan det i fremtiden ske med ryttere i sadlerne, som fra en ung alder er opdyrket på eget talenthold.

Team Saxo Bank og Bjarne Riis har haft meget svært ved at lokke cykelstjerner til det danskbaserede hold forud for den kommende sæson.

Nu forsøger Bjarne Riis sig med et nyt talenthold, der skal udvikle kommende vindere til Team Saxo Bank-trikotet.

Nyheden om talentholdet kommer efter den 18-årige norske rytter William Brekke Johansen nu afslører, at han skal køre for det nye talenthold MG KVIS Norda - Riis Cycling Espoirs.

"Det er en helt unik chance. Jeg kommer til at rejse jorden rundt og køre løb, hvor det som rytter er svært at få en chance for at køre. Jeg kommer også til at arbejde sammen med dygtige folk, som ved, hvad de har med at gøre og kan hjælpe mig videre," siger den unge nordmand til Sykkelnytt.no.

Kontrakten er kommet i stand efter en træning i Italien, hvor William Brekke Johansen trænede med ryttere fra overalt i verden.

Noget kan tyde på, at Bjarne Riis kigger bredt på talentmassen.

"Vi boede i en stor villa. Der var ryttere fra hele verden; Rusland, Ukraine, Australien, Sverige, Norge og Israel," siger den unge norske rytter.

Bjarne Riis har endnu ikke kommenteret historien.

Kilde:Sykkelnytt.no