Bitter Spellerberg dropper landsholdet
Louise Spellerberg vil ikke længere spille for Danmark, efter at hun blev sendt ud af OL inden første kamp.

Skuffelsen over at være blevet sendt ud af OL-truppen umiddelbart før danskernes første kamp sidder stadig dybt i håndboldlandsholdsspilleren Louise Spellerberg.

Nu tager den 29-årige stregspiller så konsekvensen af de dramatiske begivenheder i London og dropper fremtidige kampe i rød og hvidt i skuffelse over landstræner Jan Pytlick.

- Manden fratog mig min OL-deltagelse. Længere er den ikke. Jeg kan ikke se ham i øjnene og "high five" til, at jeg blev sendt hjem fra noget, som jeg har kæmpet for i mange år.

- Jeg fik ikke mulighed for at udtrykke, at jeg godt kunne spille. Jeg ved ikke, hvad han skulle kunne sige, som kunne gøre det godt igen, siger Louise Spellerberg til Jyllands-Posten.

Landstræneren valgte i sidste øjeblik at sende Spellerberg ud af OL-truppen, fordi hun i dagene op til legene var plaget af et hold i ryggen. Ifølge den vragede spiller valgte han at gøre det uden at konferere med hende først.

Spellerberg mener selv, at hun kunne have spillet allerede fra første kamp. Hun afviser, at trådene kan reddes ud gennem et møde med landstræneren.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle have et forsoningsmøde med Jan. Der er ikke noget, der kan gøres eller siges længere, der kan få mig tilbage til et OL.

- Du vil nok spørge, hvorfor er hun så meget modstander af det, men det er såre simpelt:

- Jan ringede, og det sidste, han sagde til mig, var, at han på ingen måde fortrød sin beslutning, og med den holdning som jeg har, så kan jeg på ingen måde se, hvordan det nogensinde skulle blive et godt samarbejde igen, forklarer hun.

Louise Spellerberg vil i fremtiden koncentrere sig om klubkarrieren i FCM Håndbold.

/ritzau/