Bilbao dropper stjerner til sæsonpremiere
Athletic Bilbao har ikke sine to ombejlede landsholdsspillere med i truppen til søndagens premierekamp.

Den spanske fodboldklub Athletic Bilbao har valgt at se bort fra de to spanske landsholdsspillere Javi Martinez og Fernando Llorente til søndagens sæsonpremiere hjemme mod Real Betis.

De to profiler har sommeren over været rygtet væk fra den baskiske La Liga-klub.

Angriberen Fernando Llorente har afvist at forlænge sin kontrakt med Bilbao, og klubber som Juventus, Arsenal og Tottenham er angiveligt interesseret i den høje forward.

Den 23-årige forsvarsspiller Javi Martinez er på det seneste sat i forbindelse med tyske Bayern München. Den sydtyske storklub er ifølge adskillige medier parat til at lægge mange millioner euro på bordet for spilleren.

Begge spillere er blevet mødt med buh-råb fra klubbens fans under den forgangne uges træninger.

- Det er en svær situation, fordi alle er i en forståelig situation, siger Athletic Bilbaos chilenske træner, Marcelo Bielsa, ifølge Reuters.

- Martinez og Llorente er i deres gode ret til at ville videre, og det er fair, at klubben har en bestemt transferfilosofi. Og jeg forstår fansene, selv om jeg ikke er enig i måden, de udtrykker sig på.

Både Fernando Llorente og Javi Martinez var med i den spanske landsholdstrup, der i sommer vandt EM-slutrunden i Polen og Ukraine.

/ritzau/