Big Brother: Nu kan vi frit glo, når de bader
I 2001 brød nettet sammen på grund af de mange seere, når deltagerne gik i bad. Det sker ikke i 2012. Foto: Colourbox
Internetforbindelsen er bedre nu og burde kunne holde til de mange snagende danskere.

Vi har set det før. Allerede i 2001 overvågede Big Brother de første danskere og forargede resten af os. Så hvorfor genoplive en gammel kending?

Svaret fra SBS-tv, der står bag programmet, er, at teknologien nu endelig har indhentet Big Brother. Med tablets og internet på mobilen er det nemlig meget nemmere for seerne at snage i deltagernes liv hele tiden. Samtidig er internetforbindelsen blevet bedre, og det er en stor fordel, når der ind imellem sker noget i huset, som danskerne rigtig gerne vil snage i.

"I den første sæson af Big Brother brød serveren på Christiansborg sammen, når deltagerne gik i bad, fordi så mange klikkede sig ind. Det forventer vi ikke sker denne gang, selvom seerne gerne vil følge med," siger informationschef for SBS-tv Jesper Jürgensen til Newspaq.

En af dem, der med sin brusescene fik serveren til at gå ned i 2001, var Jill Liv Nielsen, som senere blev kendt som studievært. Den mest kendte fra den oprindelige sæson er dog sangeren Christian Brøns, der netop har udgivet sit femte album. Også hans badevaner kunne seerne studere tilbage i 2001.