Biel vil eje en restaurant
Skuespillerinden Jessica Biel vil som sin forlovede Justin Timberlake i gang med at åbne sin egen restaurant.

Det er populært blandt kendisser i Hollywood at have en fod indenfor madindustrien. Derfor vil skuespillerinden Jessica Biel, ifølge hjemmesiden Female First, nu åbne sin egen restaurant.

Hun følger dermed i sin forlovedes, sangeren Justin Timberlakes, fodspor, idet han allerede har en restaurant i New Yorks Upper East Side-bydel under navnet Southern Hospitality.

Indtil videre er planerne dog ikke kommet længere end, at hun vil have et bageri inde i den kommende restaurant.

- Jeg vil have et bageri. Jeg er virkelig tændt på idéen, selvom jeg ikke er en særlig god bager - endnu. At bage er faktisk meget matematisk, og jeg er forfærdelig til matematik, fortæller Biel til Jay Leno i The Tonight Show with Jay Leno.

Skuespillerinden beder samtidig de mange publikummer om at støtte op om det nye projekt, som hun glæder sig meget til for alvor at komme i gang med.

- Vær sød at kom og besøge min restaurant. Den kommer til at hedde Oh Fudge, afslører Biel.

Selvom skuespillerinden følger i sin forlovedes fodspor, mener hun dog selv, at hun er blevet bedre til at være selvstændig og ikke overtage sin partners holdninger og hobbyer.

- Tidligere har jeg været meget følsom overfor min partners personlighed, hobbyer og måde at leve på. Men efter jeg er blevet ældre, er jeg stolt af de ting, der gør mig til den, jeg er. Så jeg er glad for, at jeg er blevet bedre til at være individuel, konstaterer Biel.

/ritzau/

via Listen To News