Biel ønsker intimt bryllup med Timberlake
Når Justin Timberlake og Jessica Biel skal sige ja til hinanden, bliver det ved en lille og intim ceremoni.

Der skal ikke gå Hollywood i den, når skuespillerinde Jessica Biel og sanger og skuespiller Justin Timberlake skal giftes.

I hvert fald fortæller den vordende brud til wenn.com, at hun foretrækker en intim ceremoni med deres nærmeste venner og familie frem for en stor forsamling, hvor det halve af Hollywood dukker op.

- Det bliver et meget privat øjeblik for os, når vi siger ja, så vi holder det småt og intimt, fortæller den smukke Jessica Biel til wenn.com

"The Illusionist"-stjernen fortæller også, at bryllupsfesten højst sandsynligt bliver holdt på en hemmelig adresse for at slippe for uvelkomne paparazzi-fotografer.

- Det skal ikke ende som en branchefest, siger Jessica Biel om planerne.

Justin Timberlake, 31, friede til Jessica Biel, 30, i julen 2011, og kilder tæt på parret mener, at brylluppet vil stå, inden 2012 løber ud.

Jessica Biel fortæller, at hun gerne vil gennemføre sit bryllup på samme stille manér som den britiske skuespillerinde Emily Blunt fra blandt andet "The devil wears Prada", der blev gift i Italien i 2010.

- Det virkede bare som om, at hun var forlovet den ene dag og gift den næste, og ingen havde regnet noget som helst ud. Sådan vil jeg også gerne gøre, siger skuespillerinden fra "News year's eve" til wenn.com

/ritzau/