Beyonce er for sexet til sig selv
Beyonce Knowles taler ud i et stort interview, hvor hun fortæller om kærlighed og depression. For at klare livet på scenen har hun opfundet et sexet alter ego.

Når den 25-årige sanger Beyonce Knowles går på scenen, forestiller hun sig, at hun er en anden. For at kunne levere varen har hun opfundet en figur, som hun kalder Sasha. Og når rampelyset tændes, bliver Beyonce bliver til Sasha.

Det fortæller hun i et stort interview med magasinet Parade, som udkommer 17. december. Og hun indrømmer samtidig, at hun egentlig ikke bryder sig om sin Sasha-personlighed.

»Jeg ville ikke kunne lide Sasha, hvis jeg mødte hende uden for scenen. Hun er for aggressiv, for stærk, for fræk, for sexet! Jeg er ikke hende i den virkelige verden. Jeg er ikke flirtende og super-selvsikker og frygtløs som hende,« siger Beyonce i interviewet ifølge AP.

Hun forklarer, at hun har opfundet sin scene-personlighed for at beskytte sig selv mod omverdenens fordømmelse.

I interviewet fortæller hun også, at hun blev ramt af en depression efter bruddet med Destiny?s Child. I 2000 sagsøgte to af medlemmerne hendes far, som var manager for bandet. Presset fra medierne efter bruddet og i forbindelse med hendes solokarriere var hårdt.

»Jeg gik igennem en depression. Jeg spiste ikke. Jeg blev på mit værelse. Jeg var på et meget dårligt sted i mit liv, da jeg gik igennem den ensomme periode og tænkte: Hvem er jeg? Hvem er mine venner? Mit liv ændrede sig,« siger Beyonce i interviewet.

I dag er sangerinden lykkelig med sin kæreste, rapperen Jay-Z, og hun er nomineret til fire amerikanske Grammy?er.