Beyoncé bliver snydt for en Oscar
Sangen ’Listen’ er storfavorit til at få en Oscar-nominering. Men sangerinden bag, Beyoncé, bliver snydt, hvis det sker.

Der bliver talt Oscar for tiden i Hollywood. En af de film, som mange regner med får mindst et par nomineringer, er musicalen ’Dreamgirls’ med Beyoncé, Eddie Murphy og Jamie Foxx.

En næsten sikker nominering regner man med, at Jennifer Hudson får for bedste birolle for rollen som Effie White.

Hudson har da også stjålet en god del af opmærksomheden i USA, hvor Beyoncé er røget helt i baggrunden. En position, sangerinden ikke er vant til at indtage.

Men Beyoncé har en endnu bedre grund til at være godt tosset for tiden. Hun har nemlig været med til at skrive sangen ’Listen’, som mange tipper som en klar topfavorit til at få en nominering for bedste sang. Det vil Beyoncé bare ikke få. Oscar-akademiet har en regel om, at der maksimalt må være tre sangskrivere per Oscar-nomineret sang. Da de var fire om at skrive ’Listen’, ryger Beyoncé ud og vil altså ikke få en Oscar, hvis sangen vinder.

Så må man håbe, at hun støtter det gode gamle Hollywood-ordsprog om, at det handler ikke om, hvorvidt man vinder eller taber. Det handler om, hvor godt man ser ud.