Beverly Hills-stjerne snydt for lottomilioner
Skuespilleren Shannen Doherty troede, at hun havde vundet et sted mellem 42-52 millioner dollar. Men fik kun en skuffende lang næse. Foto: Scanpix, Reuters, Mario Anzuoni
Shannen Doherty var parat til at droppe tv-serie efter hun ramte jackpot i lotto. Men glæden varede kort.

Skuespilleren Shannen Doherty var på vej til at droppe sin karriere efter hun blev snydt til at tro, at hun havde vundet en meget stor gevinst i lotto.

Doherty, der blev verdensberømt som Brenda i tv-serien Beverly Hills, 90210, blev så chokeret over at se sine vindertal i en lokal avis, at hun omgående forlod indspilningen af tv-serien Charmed, fordi hun var overbevist om, at hun nu var styrtende rig.

Men hendes lykkefølelse over den store gevinst forsvandt hurtigt, da det gik op for hende, at det var hendes venner, der havde lavet sjov.

- Når der engang imellem var et stort beløb at vinde i lotto købte hele tv-holdet kuponer. Dagen efter tjekker jeg mine tal i den lokale avis, og ser, at jeg har den rigtige talkombination. Omkring 42-52 millioner dollar. Noget i den stil, siger Doherty, ifølge Bloomberg News.

Den unge skuespiller fortæller, at hun hoppede af lykke og skreg hysterisk, mens hun pakkede sine ting sammen og gjorde sig klar til at forlade optagelserne som en meget velhavende kvinde.

-De andre løb efter mig, da jeg begyndte at køre væk og de måtte så fortælle mig, at jeg ikke havde vundet i lotteriet og fortsat var uden en klink på lommen, fortæller Shannen Doherty.

- Jeg var utrøstelig og tårerne trillede ned ad mine kinder, erindrer hun.