Beverly Hills-stjerne: Vi skal skilles

Kendte
Beverly Hills-stjernen Brian Austin Green og skuespillerinden Megan Fox har tre sønner sammen. (Arkivfoto) (Foto: Hannibal Hanschke/Reuters)

16 års forhold og 10 års ægteskab er slut for Megan Fox og Brian Austin Green.

Det har været ti turbulente år, men nu er det for alvor slut mellem stjerneparret Brian Austin Green og Megan Fox.

De skal nemlig skilles.

Det fortæller Brian Austin Green i sin podcast, "Context", ifølge det australske medie PerthNow.

Rygterne om, at det skulle være forbi mellem parret, har svirret et stykke tid, efter at Megan Fox blev spottet i Los Angeles med rapperen Machine Gun Kelly.

I sin podcast fortæller Brian Austin Green, der kom på alles læber i 90'erne som en del af castet i "Beverly Hills 90210", at han og Megan Fox har taget beslutningen for et stykke tid siden.

- Jeg vil altid elske hende. Hun vil altid elske mig, og jeg ved, at den familie, vi har skabt, er virkelig sej og speciel, siger skuespilleren ifølge mediet.

Brian Austin Green, der spillede David Silver i "Beverly Hills 90210", friede første gang til Megan Fox i 2006, men kort efter afbrød de forlovelsen. I 2010 annoncerede de, at de igen var forlovet, og kun dage efter lod de sig vie.

I 2015 søgte Megan Fox om skilsmisse, men i 2016 havde parret fundet melodien igen, før de nu altså har besluttet at trække stikket på forholdet.

Parret har sammen tre børn, Bodhi Ransom Green, Noah Shannon Green og Journey River Green.

/ritzau/

Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus