Beverly Hills-stjerne holder ged som kæledyr
Når Tori Spelling bevæger sig på den røde løber, foregår det uden gedekid og baby-sele. Foto: The Heart Truth, Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0, Wikimedia Commons
Tori Spelling omgås til daglig en mindre hær af småbørn og kæledyr. Geden fik hun foræret af sin mand, mens hun var højgravid.

Tirsdag morgen gik Tori Spelling en tur med familien gennem Los Angeles, alt imens hun havde familiens helt nye kæledyr - en ged - gående i snor foran sig.

I en lige linie bag Beverly Hills 90210-stjernen gik familien på fortovet. Hendes mand, Dean McDermott, havde både placeret børnene Liam og Stella på fire og tre år samt familiens hundehvalp i en trillebør, som han med stor stolthed betjente.

Udover familiens atypiske kæledyr, havde Spelling også sin kun to måneder gamle pige Hattie i en babysele om maven. Så der var rigeligt med småbørn og kæledyr at se til den morgen.

Parret er vant til eksponering, fordi de medvirker i en tv-serie - Tori & Dean - som udelukkende handler om deres privatliv. I tv-serien kunne seere forundret se med, da Dean McDermott forærede Tori Spelling en ged, mens hun var højgravid.

"Jeg mener, at alle klarer det hele bedre, hvis de har en legekammerat," sagde den 38-årige tv-stjerne henrykt om den lille ged.

Kilde: US Weekly