Beverly Hills-stjerne dødssyg af kræft

Underholdning
En af de mest populære serier, Bevrly Hills 90210" (hvor de sidste fem tal står for kommunens postnummer). (Foto: Fox TV)

Shannen Dohertys brystkræft er kommet tilbage med fuld styrke.

Hun var den første "heks" i ungdomsserien "Beverly Hills 90210. Shannen Doherty  spillede Brandons storesøster, Brenda, og hun gjorde sig ikke kun ud til bens i serien, men også med producenter og alle omkring hende, så hun røg ud efter fire sæsoner af den populære serie.

Hun fik tilbage i 2015 konstateret brystkræft, men kom igennem den frygtede sygdom. Desværre, så fik hun et tilbagefald sidste år, og i dag fortæller den nu 44-årige skuespiller, at hun er i "stadie 4" af sygdommen, og kræften er mere aggressiv end den var før. Det skriver TMZ.

Hendes store kærlighed i serien, Dylan, spillet af Luke Perry, døde pludseligt sidste år den 4. marts efter et massivt hjerteanfald, hvor han efterfølgende lå i koma.

– Hvorfor var det ikke mig. Det var så mærkeligt for mig at få min diagnose og så se, at nogen, som havde det meget bedre og så mere frisk ud end mig, pludselig gå hen og dø, siger Shannen Doherty.

I dag må hun ikke kun kæmpe med kræften, men også med nogle retssager, som hun har anlagt mod sit forsikringsselskab, da hun ikke mener, hun har fået nok erstatning for en brand, som raserede hendes hus sidste år.

Shannen Doherty var barneskuespiller i "Det lille hus på prærien" og fik stor succes i "Beverly Hills 90210", men siden da har det ikke været en stor karriere, den ofte kontroversielle skuespiller har haft. Foto: Scanpix

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko