”Beverly Hills 90210”-stjerne skal skilles
Ian Ziering meddelte torsdag, at han skal skilles. (Foto: Is/Ritzau Scanpix)
Ian Ziering går fra sin kone efter ni års ægteskab.

Han havde det ikke let med kærligheden i ”Beverly Hills 90210”, og det går heller ikke alt for godt for den 55-årige skuespiller, Ian Ziering, i virkeligheden. Efter ni års ægteskab skal han skilles fra sin kone, Erin.

 – Det er med tungt hjerte, jeg må fortælle jer, at Erin og jeg går fra hinanden. Med vores hektiske arbejdsprogram har vi mere travlt end nogensinde, over gennem de sidste par år er vi vokset fra hinanden, skriver Ian Ziering på Instagram.

Skilt for anden gang

Ian Ziering blev gift med Erin Kristin Ludwig i 2010, og sammen har de børnene, Mia Loren og Penna Mae. Og skuespilleren fastslår i sit opslag, at der ikke er ond stemning mellem ham og Erin, men at de tværtimod ”vil opfostre dem sammen og være gode eksempler på fællesforældre”

Ian Ziering med sin kone, Erin, og døtrene,Mia Loren og Penna Mae. Is/Ritzau Scanpix

Det er anden gang, Ian Ziering må udfylde skilsmissedokumenter. I 1997 blev han gift med modellen Nikki Schieler, men de blev skilt igen i 2002.

Ian Ziering fik sit store gennembrud som Steve Sanders i ”Beverly Hills 902010”, der kørte fra 1990-2000. Og siden har han opnået kultstatus for sine præstationer i ”Sharknado”-filmene. Og han var selvfølgelig også med på rollelisten, da de gamle venner i sommer vendte tilbage til skærmen i ”BH90210”.

via Listen To News