Besøg: Kronprinsesse Mary lærte om demens på svensk plejehjem

Den danske kronprinsesse besøgte tirsdag et svensk plejehjem i anledning af et dansk-svensk erhvervsfremstød i Stockholm.
Den danske kronprinsesse besøgte tirsdag et svensk plejehjem i anledning af et dansk-svensk erhvervsfremstød i Stockholm.
Den danske kronprinsesse besøgte tirsdag et svensk plejehjem i anledning af et dansk-svensk erhvervsfremstød i Stockholm. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Kronprinsparret er i disse dage i gang med et erhvervsfremstød i Sverige, hvor mere end 60 danske virksomheder, udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) også deltager.

Tirsdag formiddag besøgte kronprinsesse Mary og svenske prins Daniel plejehjemmet Aleris Båthöjden Plaza uden for Stockholm som en del af programmet.

Her fik de royale en hjertevarm velkomst af plejehjemmets beboere, og samtidig blev de introduceret i plejehjemmets arbejde med demens og i hvilke digitale løsninger, der er med til at øge beboernes livskvalitet.

Inden kronprinsesse Mary og prins Daniel takkede for besøget og tog videre, fik de afprøvet en af plejehjemmets populære ladcykler, som giver beboerne adspredelse i hverdagen.

Erhvervsfremstødet slutter tirsdag aften med en middag i Stockholms stadshus.


Kronprinsesse Mary besøgte tirsdag det svenske plejehjem Aleris Båthöjden Plaza, hvor hun tog sig tid til at snakke med hjemmets beboere.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.