Berømte sangerinder i sexet katteslagsmål
Nu tager popidolet Ariana Grande til genmæle, efter kollegaen Bette Midler har beskyldt den unge sangerinde for at sælge sig selv med sex.
Ariana Grande kan ikke kun spinde som en kat på scenen, nu er hun også røget i katteslagsmål med sin garvede kollega Bette Midler.
Ariana Grande kan ikke kun spinde som en kat på scenen, nu er hun også røget i katteslagsmål med sin garvede kollega Bette Midler. Foto: Todd Williamson/TODD WILLIAMSON/INVISION/AP

At sex sælger er ingen hemmelighed. Men ifølge den erfarne sangerinde og skuespiller Bette Midler er der grænser for, hvor sexet man bør klæde sig for at få succes i musikbranchen.

Senest har den garvede berømthed rettet sit feministiske skyts mod den unge sangerinde Ariana Grande, som hun beskylder for at klæde sig og opføre sig udfordrende alene for at sælge sin musik. Det skriver The Telegraph.

- Den måde Ariana Grande slænger sig på den der sofa. Det ser så fjollet ud. Jeg ved ikke, hvem der beder hende om at opføre sig sådan, men jeg ville ønske, de ville stoppe, siger hun i et længere interview til avisen.

De skarpe formuleringer er imidlertid faldet den unge sangerinde for brystet. Hun har derfor taget til genmæle på det sociale medie Twitter. Her har Ariana Grande postet et foto af Bette Midler i en meget lille bikini, hvortil hun skriver:

- Bette har altid været en feminist, der talte for kvinders rettigheder til at klæde sig, hvordan f... de vil uden at blive dømt. Jeg er ikke sikker på, hvor den Bette blev af, men jeg vil have den sexede havfrue tilbage, skriver Arina Grande og fortsætter:

- Jeg vil dog altid være fan af dig ligegyldigt hvad, og jeg vil fortsætte med at citere "Ekskonernes klub" (Film med Bette Midler fra 1996, red.) hver dag, skriver hun.

Se Ariana Grandes foto af sit feministiske idol i bikini her: https://twitter.com/ArianaGrande/status/537366090087952384

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.