Bermuda i klapjagt på ulovlige immigranter
Det velhavende ø-rige Bermuda er trætte af ulovlige immigranter og vil nu offentliggøre dem på internettet.

Drømmer man om at tage på badeferie til øparadiset Bermuda, er der god grund til at sikre sig, at ens visum er i orden. De lokale myndigheder er nemlig begyndt at offentliggøre billeder af ulovlige immigranter og udlove høje dusører for deres tilfangetagen. Det skriver CNN.com onsdag.

Det er i samarbejde med den private gruppe Crime Stoppers Bermuda, at myndighederne vil forsøge at sætte en stopper for den illegale immigration. Det skal fungere på den måde, at velhavende Bermunda-beboere skal donere penge til formålet, som efterfølgende vil blive brugt til dusører. Dusørerne vil være så høje som 1.000 dollars per immigrant, beretter CNN.com.

Antallet af ulovlige immigranter på Bermuda er ikke kendt, men det anslås til at være en meget lille procentdel af de 58.000 beboere. De seneste måneder har dog budt på adskillige sammenstød, hvor immigranter er blevet overfaldet i hovedstaden Hamilton.

En talsmand for byggebranchen, hvor mange immigranter finder ulovligt job, hilser initiativet velkommen: »Vi er et lille samfund og vi er altid bekymret overfor belastninger på vores velfærdssystem,« forklarer han til CNN.com.