Berbatov til Fulham efter rodet transfer
Hverken Fiorentina eller Juventus fik overtalt bulgareren Dimitar Berbatov, der er ny angriber i Fulham FC.

Efter en rodet transferhandel kan den bulgarske angriber bytte Manchester ud med London i den kommende sæson, hvor han kommer til at spille for Fulham FC.

Berbatov har været i Manchester United siden 2008, men har ikke haft let ved at komme på holdet, og efter at have flirtet med to italienske klubber flytter han nu godt 300 kilometer sydøst for Manchester.

Det bekræfter Fulhams træner Martin Jol på klubbens hjemmeside.

- Berbatov færdiggør sit lægetjek, og alt er godt. Han bliver en af vores spillere, siger Martin Jol.

- Der var mange interesserede klubber, men vi var i stand til at hente ham.

- Han var på min liste hele tiden - jeg forsøgte at gøre noget for en måned siden, men det lykkedes ikke, så jeg tog tilbage, og det var det rette tidspunkt for ham at træffe beslutningen.

Handlen blev noget af en farce, da den italienske klub Fiorentina troede, den havde en aftale med bulgareren. Ifølge klubben havde den betalt for flybilletter til både angriberen og dennes agent, men ingen af dem dukkede nogensinde op i Firenze.

Så begyndte Juventus at blande sig, og polemikken fik Fiorentina til at udsende en pressemeddelelse, hvor den i forbitrede vendinger angreb Manchester United, de unavngivne klubber, der blandede sig i handlen - og ikke mindst Berbatov selv.

- Hvad angår spilleren, foruden hans karakter og hans værdi på banen, er vi på dette tidspunkt glade for, at han ikke kom til Fiorentina. Han fortjente ikke vores by, at være iklædt vores trøje eller de værdier, som repræsenterer den, skrev klubben.

De mislykkede forsøg fra både Fiorentina og Juventus får til gengæld italiensk presse til at spekulere i, at danske Nicklas Bendtner er på vej til en af de to klubber.

Onsdag fortalte Juventus' direktør, at hans klub har vurderet Nicklas Bendtner.

/ritzau/