Bendtners rival må holde lang pause med brækket fod

Bas Dost skal opereres og er ude i op til to måneder, og dermed har Nicklas Bendtner en konkurrent færre.
Bas Dost har brækket foden og er ude i op til to måneder.
Bas Dost har brækket foden og er ude i op til to måneder. Foto: Martin Meissner/AP

Rygterne om Nicklas Bendtners nært forestående Wolfsburg-exit har svirret i nogen tid, men nu har den danske landsholdsspillers situation forandret sig i den tyske klub.

Rivalen Bas Dost brækkede nemlig foden under tirsdagens træning, og skaden vil holde den hollandske midterangriber ude i seks-otte uger, skriver fodboldmagasinet Kicker.

Onsdag rejser Dost hjem fra træningslejren i Portugal for at blive opereret, og dermed er der en konkurrent mindre til Nicklas Bendtner i kampen om spilletid, når Wolfsburg igen skal i aktion i Bundesligaen mod Eintracht Frankfurt 24. januar.

Uheldet kommer som en streg i regningen for Wolfsburg-træner Dieter Hecking, der dermed mister manden, der med syv mål er aktuel topscorer for klubben.

Samtidig har Hecking været så utilfreds med Bendtners form efter julepausen, at han har beordret ham til selvtræning på træningslejren.

Ud over Bendtner kan den tyske landsholdsspiller Max Kruse være aktuel som midterangriber i Dosts fravær.

Alternativt må klubbens sportsdirektør, Klaus Allofs, en tur på transfermarkedet efter forstærkning, inden transfervinduet lukker ved månedens udgang.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.