Bendtners juleferie går op i røg
Fodboldspilleren Nicklas Bendtner fejrede sin juleferie ved at ryge en kæmpe cigar, viser han på sin Instagram-konto.
Fodboldspilleren Nicklas Bendtner kan smide fodboldtrøjen og trække i nissekostumet: Han har nemlig ferie.
Fodboldspilleren Nicklas Bendtner kan smide fodboldtrøjen og trække i nissekostumet: Han har nemlig ferie. Foto: Darko Vojinovic/AP

Den stod på høj cigarføring for fodboldspilleren Nicklas Bendtner natten mellem lørdag og søndag.

Efter en sæson som angriber i den tyske klub Wolfsburg kan Bendtner holde juleferie, og den valgte han at tænde op for med en stor cigar.

Det viser boldtæmmeren på sin Instagram-profil, hvor han har delt et sort/hvid billede af sig med den ordentlige cigar i hånden. Og til billedet har Bendtner blot skrevet det simple, sigende ord:

- Ferie.

Juletiden betyder noget helt særligt for den 26-årige fodboldspiller. Den 16. december kunne Bendtner fejre sin søn Nicholas' fire års fødselsdag, og derfor skrev en meget rørt far-Bendtner en kærlighedserklæring på Instagram til sønnike.

- Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg elsker dig. Det er sindssygt, at det er fire år siden, at jeg satte mig ved siden af dig og græd mine øjne ud. Det var det første af mange specielle øjeblikke, du har givet mig. Jeg er sikker på, at du vil vokse op til at være noget ekstraordinært, skrev han til far-søn-billedet.

Se billedet af Bendtners cigarføring her: http://instagram.com/p/w2MNIHg_lx/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.