Bendtner vraget igen

Det er ikke lykkedes angriberens far at tale ham til en ny klub.
Ifølge ATS i Politiken vil Flauenskjold Fodsvedsforening gerne byde et sekscifret beløb på Nicklas Bendtner. Hvis altså beløbet kan afregnes uden kvittering. Flaunskjold erkender dog, at byen lider af mangel på Bendtners yndlingsbeskæftigelse, natklubber. Til gengæld kan de tilbyde halbal med de lokale trunter i ny og næ samt tomme motorveje, som den 23-årige angriber kan køre dødskørsel på i sin Aston Martin.
Ifølge ATS i Politiken vil Flauenskjold Fodsvedsforening gerne byde et sekscifret beløb på Nicklas Bendtner. Hvis altså beløbet kan afregnes uden kvittering. Flaunskjold erkender dog, at byen lider af mangel på Bendtners yndlingsbeskæftigelse, natklubber. Til gengæld kan de tilbyde halbal med de lokale trunter i ny og næ samt tomme motorveje, som den 23-årige angriber kan køre dødskørsel på i sin Aston Martin. Foto: Daily Mail

Farmand siger, at Nicklas Bendtner er højt på ønskelisten i tyske Dortmund. Selvsamme Dortmund synes, Bendtners far digter gevaldigt.

"Når jeg efter sæsonen siger, at vi ikke har brug for en ny angriber, hvorfor skulle jeg så skifte mening, bare fordi nogen har en anden mening?," lyder det retoriske spørgsmål fra Dortmunds øverste chef, Michael Zorc, ifølge sport.co.uk.

Med endnu en mulig angribers ankomst til Arsenal, nemlig Gervinho fra Elfenbenskysten, der spiller i franske Lille, ser den danske selvtillidsbombe ud til at rykke endnu længere ud på bænken.

Bendtner har også forsøgt at få sig selv sat i forbindelse med AC Milan og Bayern München. Det er dog lykkedes de to klubber at benægte den ønsketanke fra danskeren aldeles effektivt.

Kilde: sport.co.uk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.